Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ακαδημία Βέροιας - Α.Ε. Ποντίων Βέροιας

Την Ακαδημία Βέροιας αντιμετωπίζουν οι "Πόντιοι" για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑ(ΕΑΚ) στο Μακροχώρι.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2011-12

Μία νέα σεζόν ξεκίνησε για την πολυαγαπημένη μας ομάδα.Γεμάτη φιλοδοξίες και ενθουσιασμό.Το ρόστερ της ομάδας παρέμεινε σε γενικές γραμμές το ίδιο αν εξαιρέσει κανείς την προσθήκη σε αυτό των Σάκη Φλώρου, Κώστα Σιδηρόπουλου,Γιάννη Καφετζή και του Γιώργου Φασίδη.Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στην θέση του τερματοφύλακα, ενώ οι άλλοι δύο σε κέντρο επίθεσης και  άμυνας αντίστοιχα.
Στις πρώτες έξι αγωνιστικές η ομάδα έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του κυρίου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΑΙΤΑΝΟΥ.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να δουλεύουν με ακάματο ζήλο στοχεύοντας προς το καλύτερο.Όλοι ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα την οποία αγαπάμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο!!!

Επαναλειτουργεί το blog της ομάδος!!!

Έπειτα από πολλές παροτρύνσεις φίλων της ομάδος θα συνεχιστεί και φέτος η προσπαθειά μας να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις τυχών εξελίξεις στο περιβάλλον της ομάδος.