Σελίδες

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα Στενήμαχος!!!

"Match φωτιά" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Στενήμαχο.Και οι δύο οι ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς έτσι ώστε να διατηρηθούν κοντά στις πρώτες θέσεις.Από την βαθμολογία καταλαβαίνει κανείς πως και οι δύο ομάδες είναι αξιόλογες.
Όλοι οι παίκτες της ομάδος μας ανυπομονούν για το κυριακάτικο παιχνίδι καθώς έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Στενήμαχο.Μέχρι στιγμής δεν υπαρχουν προβλήματα συμμετοχής.Ο κύριος Γαϊτάνος μπορεί να υπολογίζει τον Μπαντιάκα,ο οποίος εξέτησε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νάουσας(είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τα Μονόσπιτα),όχι ομως και τον Καλφούντζο ο οποίος ακολουθεί ατομικό προγράμμα λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσαι την προηγούμενη κυριακή και βρίσκεται εκτός πλάνων μέχρι να αποφασίσουν οι αρχηγοί με τον προπονητή τι θα γίνει.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δευτέρα σήμερα!

Δευτέρα σήμερα μία νέα εβδομάδα ξεκίνα.Αρχίζει και η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με τον Στενήμαχο.Όλα τα παιδιά δουλέυουν σκληρά για μία θέση στην 11αδα.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η σημερινή σύνθεση της ομάδας

 Σύνθεση:Aνδρεόπουλος,Ρόκος,Χριστοδουλόπουλος,Βαϊας(46΄Πίκος 86'Καλτσάς),Ιωαννίδης,Αντωνιάδης,Τάνης,Κουτσιαμπασόπουλος,Παπαδοπουλος,Φασίδης,Κιζιρίδης(75'Γκέλος)

Μεγάλη ισοπαλία στην γήπεδο της Ραχιάς

Στο μηδέν έμειναν και οι δύο ομάδες στον σημέρινο αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο ομαδα Α.Ε.Π και στην πρωτοπόρο ομάδα του   πρωταθλήματος Αχιλλέα Νάουσας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για το τρίποντο αλλά τελίκα έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους πολύτιμους βαθμούς.Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά καμία απο τις δύο δεν μπόρεσε να φτάσει στην επίτευξη του γκολ.